Dolar 19,1673
Euro 20,9274
Altın 1.221,32
BİST 4.896,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Çok Bulutlu
İstanbul
14°C
Çok Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 15°C

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
10 Nisan 2022 2:30 pm
416

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak, Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine öğretim üyesi alınacaktır.
İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar:
1.       Başvuru Formu ve Başvuru Dilekçesi (Başvuru formu ve dilekçesine web sayfası-duyurular-ilan metninin içerisinden ulaşılabilir.)
2.         Kimlik Fotokopisi,
3.         2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
4.         YÖK Formatlı Özgeçmiş,
5.         Lisans/Lisansüstü Diploma fotokopileri (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi)
6.        Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu onaylı denkliğini gösterir belgenin fotokopisi
7.         Doçentlik Belgesi
8.         Yabancı Dil Belgesi
9.         Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge,
10.       Bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi başvuruları için 4 takım, Profesör başvuruları için 6 takım yayın dosyası (USB Harici Bellek şeklinde)
11.       Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Döküm Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir.)
Son başvuru tarihi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Müracaatlar şahsen veya kargo yoluyla, aşağıda belirtilen adrese yapılacaktır. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLK BAŞVURU TARİHİ    : 08.04.2022 SON
BAŞVURU TARİHİ : 22.04.2022

FAKÜLTE BÖLÜM KADRO UNVANI KADRO SAYISI İLAN ÖZEL ŞART
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Profesör Doçent Dr. Öğr.
Üyesi
2 “Bilgisayar Bilimleri”, “Bilgisayar Yazılımı”, “Bilgisayar Donanımı”, ana bilim dallarının birinden Doktora mezunu olmak veya belirtilen alanlardan doçentliğini almış olmak. “Bilgisayar Mühendisliği” ve “Yazılım Mühendisliği” bölümlerinde akademik (bölüm dersi verme)
yetkinliğine sahip olmak.
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

3

“Bilgisayar Bilimleri”, “Bilgisayar Yazılımı”, “Bilgisayar Donanımı”, ana bilim dallarının birinden Doktora mezunu olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak. “Bilgisayar Mühendisliği” ve “Yazılım Mühendisliği” bölümlerinde akademik (bölüm dersi verme) yetkinliğine sahip olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde
öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Profesör Doçent Dr. Öğr.
Üyesi
1 “Endüstri Mühendisliği”, “Yöneylem Araştırması”, “Uygulamalı İstatistik ve Olasılık” ana bilim dallarının birinden Doktora mezunu olmak veya belirtilen alandan Doçentliğini almış olmak ve bu alanlardan en az birinde çalışmalar yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

3

“Endüstri Mühendisliği”, “Yöneylem Araştırması”, “Uygulamalı İstatistik ve Olasılık” ana bilim dallarının birinden Doktora mezunu olmak veya belirtilen alandan doçentliğini almış olmak ve bu alanlardan en az birinde çalışmalar yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen
yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

1

“Endüstriyel Tasarım”, “Endüstri Ürünleri Tasarımı”, “Makine Mühendisliği” ve “Tekstil Mühendisliği” alanlarından birinden lisans mezunu olmak. Tasarım ile ilgili alanların birinden doktora mezunu ya da doçentliğini almış olmak. “Mimarlık” ve “Tasarım” alanlarının birinden lisans mezunu olmak ve “Endüstriyel Tasarım” Doktora mezunu olmak ya da ilgili alanlardan
Doçentliğini almış olmak.

Mühendislik Fakültesi

Endüstriyel Tasarım Mühendisliği (İngilizce) Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

3

“Endüstriyel Tasarım”, “Endüstri Ürünleri Tasarımı”, “Makine Mühendisliği” ve “Tekstil Mühendisliği” alanlarından birinden lisans mezunu olmak. Tasarım ile ilgili alanların birinden Doktora mezunu ya da Doçentliğini almış olmak. “Mimarlık” ve “Tasarım” alanlarının birinden lisans mezunu olmak ve “Endüstriyel Tasarım” Doktora mezunu olmak ya da ilgili alanlardan Doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.

Mühendislik Fakültesi

Kimya Mühendisliği (İngilizce) Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

3

“Kimya Mühendisliği”, “Kimya ve Süreç Mühendisliği”, “Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya”, “Kimya-/ve Biyoloji Mühendisliği” alanlarından birinden Lisans mezunu olup, “Kimyasal Teknolojiler”, “Proses ve Reaktör Tasarımı” veya “Temel İşlemler ve Termodinamik” ana bilim dallarından birinden Doktora mezunu olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Profesör Doçent Dr. Öğr.
Üyesi
2 “Makine Mühendisliği” Lisans mezunu olmak. “Mekanik” , “Konstrüksiyon ve İmalat”, “Enerji”, “Termodinamik” ve “Makine Teorisi ve Dinamiği” alanlarından birinden Doktora mezunu olmak veya Doçentliğini almış olmak.
Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği (İngilizce) Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

2

“Makine Mühendisliği” Lisans mezunu olmak. “Mekanik” , “Konstrüksiyon ve İmalat”, “Enerji”, “Termodinamik” ve “Makine Teorisi ve Dinamiği” alanlarından birinden Doktora mezunu olmak veya Doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara  ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip
olmak.

Mühendislik Fakültesi

Mekatronik Mühendisliği

Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

3

“Makine Mühendisliği”, “Mekatronik Mühendisliği”, “Elektrik-Elektronik Mühendisliği”, “Fizik Mühendisliği”, “Mekatronik Sistemler Mühendisliği”, “Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği”, “Mikroelektronik Mühendisliği”, “Telekomünikasyon Mühendisliği”, “Kontrol Mühendisliği”, “Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği”, “Otomasyon, Bilgi ve Kontrol Mühendisliği”, “Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği”, “Biyomedikal Mühendisliği”, “Makine ve İmalat Mühendisliği”, “Makine ve Malzeme Mühendisliği”, “Makine ve Üretim Mühendisliği”, “Uçak Mühendisliği”; “Uzay Mühendisliği”, “Uçak-Uzay Mühendisliği”, “Havacılık ve Uzay Mühendisliği”, “Havacılık Mühendisliği” veya “Nanoteknoloji Mühendisliği” alanlarından birinden Lisans mezunu olmak. İlgili alanlardan Doktora mezunu olmak veya belirtilen alandan Doçentliğini almış olmak. Mekatronik Mühendisliği bölümünde akademik (bölüm dersi verme) yetkinliğine sahip olmak.

Mühendislik Fakültesi

Mekatronik Mühendisliği (İngilizce)

Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

1

“Makine Mühendisliği”, “Mekatronik Mühendisliği”, “Elektrik-Elektronik Mühendisliği”, “Fizik Mühendisliği”, “Mekatronik Sistemler Mühendisliği”, “Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği”, “Mikroelektronik Mühendisliği”, “Telekomünikasyon Mühendisliği”, “Kontrol Mühendisliği”, “Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği”, “Otomasyon, Bilgi ve Kontrol Mühendisliği”, “Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği”, “Biyomedikal Mühendisliği”, “Makine ve İmalat Mühendisliği”, “Makine ve Malzeme Mühendisliği”, “Makine ve Üretim Mühendisliği”, “Uçak Mühendisliği”; “Uzay Mühendisliği”, “Uçak-Uzay Mühendisliği”, “Havacılık ve Uzay Mühendisliği”, “Havacılık Mühendisliği” veya “Nanoteknoloji Mühendisliği” alanlarından birinden Lisans mezunu olmak. İlgili alanlardan Doktora mezunu olmak veya belirtilen alandan Doçentliğini almış olmak. Mekatronik Mühendisliği bölümünde akademik (bölüm dersi verme) yetkinliğine sahip olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Mühendisliği Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi 2 “Biyoloji”, “Moleküler Biyoloji ve Genetik”, “Moleküler Biyoloji”, “Biyomedikal Mühendisliği”, “Biyoloji Mühendisliği”, “Biyomühendislik”, “Biyomühendislik ve Genetik”, “Biyoteknoloji”, “Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji” alanlarından birinden Lisans mezunu olmak. İlgili alanlardan Doktora mezunu olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak.

Mühendislik Fakültesi

Moleküler Biyoloji ve Genetik Mühendisliği (İngilizce) Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

1

“Biyoloji”, “Moleküler Biyoloji ve Genetik”, “Moleküler Biyoloji”, “Biyomedikal Mühendisliği”, “Biyoloji Mühendisliği”, “Biyomühendislik”, “Biyomühendislik ve Genetik”, “Biyoteknoloji”, “Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji” alanlarından birinden Lisans mezunu olmak. İlgili alanlardan Doktora mezunu olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik Fakültesi Mimarlık Profesör Doçent Dr. Öğr.
Üyesi
2 “Mimarlık” bölümünden Lisans mezunu olmak. “Mimarlık”, “Mimari Tasarım”, “Yapı Bilgisi”, “Bina Bilgisi”, “Yapı Bilimleri” alanlarının birinden Doktora mezunu olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak.
Mühendislik Fakültesi Mimarlık (İngilizce) Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

2

“Mimarlık” bölümünden lisans mezunu olmak. “Mimarlık”, “Mimari Tasarım”, “Yapı Bilgisi”, “Bina Bilgisi”, “Yapı Bilimleri” alanlarının birinden Doktora mezunu olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi 3 “Bilgisayar Bilimleri”, “Bilgisayar Yazılımı”, “Bilgisayar Donanımı”, ana bilim dallarının birinden Doktora mezunu olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak. “Bilgisayar Mühendisliği” ve “Yazılım Mühendisliği” bölümlerinde akademik (bölüm dersi verme) yetkinliğine sahip olmak.
Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği (İngilizce) Profesör Doçent Dr. Öğr. Üyesi

1

“Bilgisayar Bilimleri”, “Bilgisayar Yazılımı”, “Bilgisayar Donanımı”, ana bilim dallarının birinden Doktora mezunu olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak. “Bilgisayar Mühendisliği” ve “Yazılım Mühendisliği” bölümlerinde akademik (bölüm dersi verme) yetkinliğine sahip olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde
öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Yabancı Diller Yüksekokulu Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Profesör Doç. Dr. Dr. Öğr. Üyesi

2

“İngilizce Mütercim ve Tercümanlık”, “İngiliz Dili Eğitimi”, “İngiliz Dil Bilimi”, “İngiliz Dili ve Edebiyatı”, “Amerikan Dili ve Edebiyatı” alanlarından birinden Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora belgesine sahip olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak ve bu alanlardan en az birinde çalışmalar yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen
yeterliliğe sahip olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler
Fakültesi
İşletme Bölümü (İngilizce) Dr. Öğr. Üyesi

1

“İşletme” alanında Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora belgesine sahip olmak veya belirtilen alanlardan Doçentliğini almış olmak. Tercihen Pazarlama veya Sayısal Yöntemler alanlarında çalışmalar yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.

 

FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM
DALI / PROGRAM
KADRO UNVANI KADRO SAYISI İLAN ÖZEL ŞART
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Anatomi Profesör Doçent Dr. Öğr.
Üyesi
1 “Anatomi” alanında Doktora veya Uzmanlığını almış olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Profesör Doç. Dr. Dr. Öğr. Üyesi

1

Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak. “Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi” alanında Doktora veya Uzmanlık derecesine sahip olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirlenen yeterliliğe sahip olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip
olmak.

BAŞVURU ADRESİ :
İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü
Seyitnizam Mahallesi Mevlana Caddesi No:85
Zeytinburnu – İSTANBUL
www.istun.edu.tr
info@istun.edu.tr

444 3 788
0850 522 38 90
yesim.derinpikal@istun.edu.tr (İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı) serhat.eralp@istun.edu.tr (İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı)
Duyurulur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.